Grilled Veggie Burger

590 L

Category:

Description

Kale, Qofte bimore zgare, majonezë bimore, rrathë domatesh, qepë, patate të skuqura të shoqeruara me majonezë bimore dhe ketchup bimor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grilled Veggie Burger”

Your email address will not be published. Required fields are marked *