Arya

590 L

Category:

Description

Kërpudha, qofte bimore e shtëpisë, qepë të tiganisura, patate të skuqura, majonezë dhe ketchup bimor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arya”

Your email address will not be published. Required fields are marked *