Guac Burger

640 L

Category:

Description

Avocado, kale, qofte bimore e shtëpisë, rrepka, patate të skuqura, majonezë dhe ketchup bimor

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Guac Burger”

Your email address will not be published. Required fields are marked *