Gjalp Kikiriku Dhe Reçel Tost

190 L

Category:

Description

Bukë sourdough Fresh Garden, gjalp kikiriku i shtëpisë, reçel kajsi dhe kumbull i shtëpisë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gjalp Kikiriku Dhe Reçel Tost”

Your email address will not be published. Required fields are marked *