×

No products in the cart.

Arya Avocado Toast

330Lek

Avocado speciale, kërpudha, qepë, hudhra të tiganisura, buka sourdough Fresh...

Avocado Toast Caprese

330Lek

Avocado speciale, domate, borzilok, mozzarella, glase, buka sourdough Fresh Garden

Avocado Toast Fshati

320Lek

Avocado speciale, misër, domate, fara lini, vaj ulliri, qepë e...

Avocado Toast Mesdhetar

460Lek

Avocado speciale, lime, domate e thatë në vaj ulliri, qiqra...

Gjalp Kikiriku Dhe Reçel Tost

190Lek

Bukë sourdough Fresh Garden, gjalp kikiriku i shtëpisë, reçel kajsi...

Gordon Ramsey Avocado Toast

330Lek

Avocado speciale, susami i zi, lime, fara chili, buka sourdough...