Gjalp Kikiriku Dhe Reçel Tost

190Lek

Bukë sourdough Fresh Garden, gjalp kikiriku i shtëpisë, reçel kajsi dhe kumbull i shtëpisë

Open chat
1
Scan the code
Gjelbër.al
Hello 👋
How can we help you?