Grilled Veggie Burger

480Lek

Kale, Qofte bimore zgare, majonezë bimore, rrathë domatesh, qepë, patate të skuqura të shoqeruara me majonezë bimore dhe ketchup bimor

Open chat
1
Scan the code
Gjelbër.al
Hello 👋
How can we help you?