Fshati

680Lek

Kale, qofte bimore e shtëpisë, djath dhie, domate të thatë në vaj ulliri, patate të skuqura, majonezë dhe ketchup bimor

Open chat
1
Scan the code
Gjelbër.al
Hello 👋
How can we help you?