×

No products in the cart.

Supa Klasike

290Lek

Supë me perime

Supa Patate E Ëmbël Dhe Xhinxher

340Lek

Supë me patate të ëmbël dhe xhinxher

Supë Domatesh

390Lek

Supë me domate të freskëta

Supë Karrote

390Lek

Supë me karrota të freskëta