×

No products in the cart.

Bullgur Dhe Fileto Pule

490Lek

Bullgur dhe fileto pule

Kale Caesar

1490Lek

Kale, parmixhano, domatka, kruton, miser, fileto pule, dressing bimor i...

Pene Integrale Dhe Fileto Pule

490Lek

Pene integrale dhe fileto pule

Quinoa Me Tartuf Dhe Kërpudha

570Lek

Quinoa me tartuf dhe kërpudha